Un posibil scenariu al crimei din Timişoara


Şi care ar rezolva şi câteva nelămuriri… Se poate ca Sergiu Florea (sau Carmen Bejan) să fi fost contactat pentru un „job”: să spunem că i s-ar fi cerut să adăpostească pentru o vreme nişte „marfă” – aşa să i se fi prezentat – ceva ţigări trecute peste graniţă, sau droguri, sau marmeladă, colete să le numim. Evident, contra cost! Poate 8.000 Euro, sau 500 Euro, sau niscaiva aur sub formă de lanţuri ori poate un procentaj din ceea ce lui (sau ei) i-a fost prezentat drept marfă. Cei doi s-au gândit să folosească drept tranzit camera de câmin pe care o aveau închiriată. Li s-a dat ora la care vor ridica respectivele colete dintr-o maşină (să spunem Mercedes) pe care o vor găsi parcată în faţa căminului. Cei doi s-au prezentat în cămin şi, la ora 3 (sau 4, sau 2) din NOAPTE au primit semnalul că maşina a sosit. Trifu de fapt fusese mai înainte ucis (la orele 6 după-amiaza), tranşat, poate chiar congelat, iar noaptea fusese împachetat spre a fi livrat. Asta ar explica şi de ce portarul nu îl văzuse pe Trifu pe acolo – pentru că nici nu se apropiase în realitate.

Cei doi au transportat pachetele în cameră şi, fiind noapte, nu au observat cum arătau în acel moment. Dar, în cameră, punându-le ca tot omul în mijlocul încăperii, au observat că din pungi începe să iasă dâre de sânge din ce în ce mai mult. Curioşi, deschid un pachet şi, îngroziţi, găsesc înăuntru un picior tranşat (sau căpăţâna). De aceea în cameră nu se vor găsi urme de sânge cu excepţia acelui decupaj făcut de Poliţie – locul unde fuseseră puse bagajele. Intră amândoi într-un şoc psihic şi,  pierzându-se cu firea, hotărăsc să ducă pachetele înapoi în maşina din care au fost luate. Pe drum are loc şi întâlnirea cu portarul, ceea ce îi face se se piardă cu totul. De aceea uită în chiuvetă bijuteriile şi ceasul care le vor fi fost oferite drept plată. Maşina nu pornea (probabil plantată acolo fără benzină în rezervor) şi, bănuindu-se reciproc de implicare în uciderea celui găsit, cei doi se despart. Şocat, Sergiu încearcă să-şi pună capăt zilelor în momentul în care este găsit de Poliţie, ştiind că totul fusese o înscenare bine pusă la punct de nişte profesionişti.
Carmen Bejan, cu minţile duse pentru o vreme, se predă la Poliţie, probabil sfătuită de o prietenă.

Erau ţintele perfecte. Medicinişti, se potriveau scenariului unor nebuni care hălăduiau prin  oraş în căutare de victime. Poliţia era pentru o vreme pusă pe o pistă greşită. or se ştie că în prinderea autorului unui delict primele 24 de ore sunt esenţiale. Şi se mai atingea un obiectiv: înţelesul din spatele tranşării bulibaşei ajungea şi era înţeles acolo unde trebuie.

4 răspunsuri la „Un posibil scenariu al crimei din Timişoara

 1. Bai nene, tu esti mai ceva ca 0TV-ul. Te-ai gandit sa-ti deschizi o televiziune sau macar un ziar? Vad ca de comentat pe blog-ul asta, nimeni nu o face niciodata.

  Apreciază

 2. Sac, sac, sac, renagade! Uite inca un comentariu!
  Bai, „detectivule”, da esti tare, bre, stii? De unde si pana unde noscocesti toate astea! Nu-mi vine sa cred ce-am citit, incredibil?1! Pe ce logica ai dedus toate „amanuntele astea”? Dar, sa stii ca ,totusi, imi place. Continua, Donkeypapuas, esti tare! Hraneste-ne mintile noastre avide de nemaiintalnit si nemaipomenit! Ma opresc acum, dar o sa revin, promit!

  Apreciază

 3. Este foarte plauzibil scenariul tau.Sunt foarte multe neconcordante in acest caz,iar politia sau mai bine zis militia (fiindca tot la stadiul acela a ramas) si procuratura ascund foarte multe lucruri.De aceea impreuna cu un grup de forumisti de pe agenda am initiat o petitie prin care cerem aflarea adevarului.Cei care doresc sa o citeasca si sa o semneze o pot gasi pe petitieonline.ro.Cei care doresc sa ia legatura cu membrii grupului au la dispozitie id-ul de mess sergiusicarmen

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.