Un „accident” care convine


Care convine unora.

Convine birocraţiei mafiote, criminale, cripto-socialiste şi bolşevice de la Bruxelles, adesea formată din odrasle de cominternişti. Polonia este printre puţinele state membre care afirmă o Europă a naţiunilor, nu a tehnocraţilor cosmopoliţi, nu a uneltelor de nivelare până la nimicire a specificităţilor naţionale, nu a experimentelor de inginerie socială.

Convine Germaniei, ambiţiilor renăscute a acestei ţări de a domina Europa, de a readuce iar planul utopic al imperiului de o mie de ani (care de fiecare dată s-a prăbuşit fie în 50 de ani, fie în 5 ani). Şi care Germanie s-a lovit în realizarea planurilor ei de refuzul polonez (vezi scandalul traseelor energetice).

Convine Rusiei. Aparent şi-ar fi cerut scuze pentru crima de la Katin – deşi aceasta este doar una dintre crimele sovieticilor. Nu este vorba de o declaraţie a Dumei, nu este nici una a preşedinţiei Ruse. Polonia însă este una dintre ţările care trag de ceva vreme semnalul de alarmă în faţa revanşismului ruso-sovietic afişat de Putin şi acoliţii săi. Preşedintele Lech Kaczynski a ZBURAT în Georgia, la Tbilisi, a fost prezent acolo când această ţară (ortodoxă de 1400 de ani) a cunoscut agresiunea Rusiei. Mult încercata Polonie ştie din experienţa proprie cît de nesătul este căpcăunul rus. Statele occidentale se fac că nu ştiu, îşi ascund prostia politică sub maca politeţii civilizate.

Convine adepţilor corectitudinii politice – sintagmă adoptată de mai vechii partizani ai bolşevismului şi anarhismului. Propovăduitorii relativismului moral. Propovăduitorii anticreştinismului. Propovădutiroo distrugerii elementelor cheie în jurul cărora se menţine o naţiune: Biserică, familie, lege, armată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s