Măsura hoţiei


La începutul anului trecut Statele Unite aprobau cheltuirea a vreo 780 miliarde de DOLARI (aşa-numitul pachet de stimulare) pentru ca SUA să facă faţă teribilei crize provocate de HOŢIA imensă existentă în sistem. Însă în paralel şi organele judiciare îşi făceau treaba iar opiniei publice erau arătaţi şi anumiţi tâlhari – cum a fost cazul escrocului Bernard Madoff.

Anul trecut a fost însă şi anul în care criza a lovit din plin România. De ce a lovit-o? În afară de incompetenţa oamenilor lui Băsescu, românii au mai fost jupuiţi şi pentru că cei ce pierduseră banii în SUA trebuiau să-i recupereze de undeva. Adică este cazul băncilor GERMANE, AUSTRIECE (tot un drac), FRANCEZE. Pentru asta s-a făcut scandalosul împrumut de 20 miliarde de Euro. Pentru ca băncile vestice să-şi scoată pârlealal pe pielea valahului!

Anul acesta criza s-a dezlănţuit cu furie în Europa. Ce se întâmplă în GRECIA este doar ÎNCEPUTUL. Urmează să fie lovite SPANIA, ITALIA, PORTUGALIA. Pentru a „proteja” moneda Euro miniştrii de finanţe au aprobat un buget de intervenţie de 750 miliarde de EURO adică echivalentul a circa 950 miliarde de DOLARI.

Să ne gândim: pentru salvarea unei ţări de 300 milioane de locuitori au fost folosii 780 miliarde de dolari. Pentru protejarea a 4 ţări cu o populaţie totală cam la 120 milioane se folosesc aproape 1000 de miliarde de dolari. În faţa opiniei publice sunt zvârlite doar nişte acuze teoretice, fără o vină personală concretă a cuiva. Există măcar un nume de persoană vinovată? Un escroc, acolo? NU! Atunci CINE a furat 110 miliarde numai în Grecia? Cine a furat în Spania? Cine în Portugalia, Italia? Dar dacă acolo, atunci de unde ştim că nu şi în altele?

E vorba numai de hoţie sau e ceva mai teribil ce se pune la cale? Ştiaţi că în săptămâna imediată morţii preşedintelui Poloniei (în săptămâna aia în care eram ameninţaţi cu norul de cenuşă) cancelarul Germaniei Angela Merkel, premierul Italiei Silvio Berlusconi, conducătorul de facto al Rusiei Vladimir Putin s-au aflat în SUA? La o reuniune la care Obama a mustrat atât Iranul cât şi Ucraina (sic!) pentru comportamentul lor în ce priveşte înarmarea nucleară.

Dar ies la iveală nişte hoţii scandaloase între timp. TÂLHĂRII mai bine zis, că altfel nu se pot numi.

Tâlhării pe care guvernul şi preşedintele care se pretind a fi ai României le vor plăti tot pe pielea românilor.

Să vedem:

– Grecia a făcut investiţii fabuloase în sectorul bancar din România. Un sfert sau o treime din bănci aparţin grecoteilor (sau celor din spatele lor)

– Grecia a investit enorm în tehnologia de transmisiuni de la noi: Romtelecom, Cosmote, Dolce.

– Vacanţele atât de ieftine în Grecia, infrastructura construită într-o veselie.

Cu ce bani? Păi banii au fost scoşi din… nimic. Inventaţi! Baloane de săpun!

Mai mult! În timp ce veniturile grecilor pot fi impozitate doar după ce depăşeau 12.000 euro pe an (adică 1.000 euro pe lună), opinca valahă era supusă imediat birurilor după ce depăşea 65 de euro pe lună! La bugetul UE România contribuie cu 2 miliarde de euro şi primeşte… canci! Pentru că regulile de a primi finanţare din partea UE sunt atât de draconice (başca bacşişul dat „vămuitorilor” de la Guvern) încât nu se poate atinge mai nimeni de acei bani.

Aşa că nu vă miraţi că România va fi supusă unui jaf încă şi mai groaznic! Pentru că de fapt suntem socotiţi în acest moment SCLAVII Europei. Nici măcar rasa inferioară, „ţiganii” din Balcani… Ci suboamenii de care „europenii” se pot dispensa, „vitele” pe care „europenii le pot folosi pentru cea mai groaznică exploatare.

Ce se va întâmpla dacă vom accepta condiţiile FMI şi Comisiei Europene? Va veni salvarea? NU! Va însemna că ne vom ipoteca viitorul! Nimic nu e pe gratis. Ni se vor cere în schimb mai întâi RESURSELE SUBSOLULUI. TOATE! Apoi ni se vor lua proprietăţile. TOATE!

Sclavii antici aveau măcar cămaşa de pe ei. Noi, românii, nu vom avea nici atât!

E vremea deşteptării!

3 răspunsuri la „Măsura hoţiei

 1. Da, asa e. Data viitoare cand va veni dl Jeffrey Franks in Romania si va constata ca nu putem plati datoria catre FMI, va pleca cu tot cu banci. Deci luati-va banii de la banci si puneti-i in cea mai buna banca – salteaua. 🙂 Urmeaza cea mai mare talharie dupa FNI, Caritas si Bancorex. De data asta data de baietii destepti de dincolo, din „octident”. Ca si aia tot oameni sunt……

  Apreciază

  • Acest Franks e şi el un interpus, precum fusese băiatul îla de-şi dădea teza de doctorat pe pielea Românilor în urmă cu 10 ani. De exclamase Mircea Ciumara după aceea: „Am chinuit poporul degeaba!” Sau precum Stolojan – de i-a nenorocit pe basarabeni.

   Apreciază

 2. Dragilor ! Lombroso stia el ceva … Uitati-va la fata lui Jeffrey asta !
  Este un handicapat „corect pulitic”. Posibil homo sau hermafrodit ! Cred ca …pasiv.
  Bancile …sunt de mult acolo si lucreaza numai pentru acolo, oriunde ar fi ele !
  Mie suspect din ce in ce mai mult mi-se pare si … Isarescu ! Vine si ne spune ca … bine ca nu eram acum in EUR si pe de alta parte ca … daca vrem in EUR sa facem cumva, oricum, chiar si ce zice marinaru’ !!!
  Tati, aici e ceva „putred” ! De fapt noi de ce vrem in EUR ? Vrem sa crestem economia ? Care economie ? a UE ? pai sa si-o creasca singuri ca ei sunt harnici si cinstiti, au servitori din est si africani sau alte rase inferioare care … muncesc si eventual fura !
  Dar chiar daca am vrea sa dezvoltam economia noastra , nu cumva ar fi mai bine sa dezvoltam intai societatea prin … normalizare ? Adica fara isterii televizate, hotii, talharii, zgomot mult si fara rost, imagini, imagini, imagini si mult prea mult …spatiu virtual. Pentru ca pana la urma din spatiul virtual numit „net” o sa le vina lovitura ! Ei stiu asta si au inceput sa „lucreze” (vezi interziceri si control in SUA, China, etc., si lucrurile vor „evolua”)
  Ce e mai garv este ca … Roncea V. „targe cu tunurile” in … Dan Puric ! Puric a devenit …sectant MISA, nesimtit, etc. !!!
  Ce mai , inamicu’ public numaru’ unu in Romanik !!!
  Foaaaarte interesaaaaant !
  Victoras , mai bine-ti pui picioru’n ghips ! Pacat de tine ! I-am spus asta si … a pus si „aviatia” pe Puric !!! Bravo moshule , am auzit ca vrei sa fii secretar de stat !!! Asa o fi ? Voi ce credeti ?
  Anyway, pentru mine baiatu’ asta , care chiar a fost in strada in ’89, a luat-o pe urma lu’ Dan Iosif (fie-i tarana usoara).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.