Păcatele strigătoare la cer şi distrugerea Ţării Româneşti


Păcatele strigătoare la cer, adică acelea care îşi cer osândirea încă din viaţa aceasta, sunt considerate a fi următoarele:

1. Uciderea de oameni şi uciderea pruncilor.
2. Păcate asemănătoare celor făcute de cei din Sodoma si Gomora.
3. Oprirea plaţilor lucrătorilor.
4. Asuprirea văduvelor şi orfanilor.
5. Batjocorirea şi asuprirea părinţilor.

Drumul post-comunist al României ştim că a început prin jertfă, prin sângele celor care au murit (încă din 1940!) pentru ca ţara să fie neatârnată. Dar aceasta a fost imediat acoperită cu o crimă, cu un asasinat politic în fapt, – judecarea şi împuşcarea Ceauşeştilor în chiar sfânta zi de Crăciun. Iar aceasta nu a fost totul. Organele statului au fost mai apoi complice şi la alte vărsări de sânge, omoruri în masă, instigare la război civil. Mineriadele sunt un axemplu grăitor.

Pentru că lucrurile să se prezinte şi mai întunecat: printre primele legi aprobate de guvernarea post-decembristă s-a numărat şi cea privind legalizarea avorturilor. DOUĂ MILIOANE numai în 1990. S-a făcut acest masacru fără o minimă informare preventivă, fără să se o cât de mică punere în gardă asupra riscurilor la care se supun fiinţele ce înfăptuie acest act.

De câţiva ani încoace s-a dezincriminat şi sodomia. Mai grav! Sub patronajul ocult al actualului preşedinte Băsescu dezcreieraţii şi săritele de pe fix  întinează în fiecare an străzile capitalei.

Anul acesta pune în aplicare încălcarea voită TOTALĂ a interdictelor morale care sunt cuprinse în cele 5 puncte puse mai sus.

Ce reprezintă diminuarea cu 25% a salariilor? Exact „oprirea plăţii lucrătorilor”.

Ce reprezintă poprirea a 15% din pensii? Exact „batjocorirea şi asuprirea părinţilor”.

Ce reprezintă anularea diverselor ajutoare de maternitate, a ajutoarelor sociale pentru orfani, văduve, veterani? Se încadrează la „asuprirea văduvelor şi orfanilor”? Mie îmi pare că da!

Iar astea în timp ce mulţi din cei ce se bat în piept cu „apărarea credinţei” tac! Îşi ascund capetele în nisip! Unii mai rău: preaslăvesc măsurile în numele ideilor de… dreapta!

Se reflecteze aceşti ipocriţi: răsplata va veni CHIAR DIN VIAŢA ACEASTA!

Să ne rugăm să nu se abată asupra întregii Românii…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s