Reglare de conturi în stil mafioto-mioritic între Băsescu şi Dan Diaconescu în Direct


Dan Diaconescu, una dintre curvele politice care au ajutat din plin la realegerea ca preşedinte a lui Traian Băsescu, a uitat – se pare – o practică absolut obligatorie în „meserie”. Plata în avans! Sunt mai multe tipologii de curvăsărie politică (iar aici NU o să includ partizanatul ca reacţie personală, aşa cum stă cazul lui Prigoană: e dedicat trup şi suflet PDL-ului şi prin urmare acţionează ca atare cu tot ceea ce posedă, inclusiv televiziunile de nişă): prima ar fi cea efectuată LA ORDIN, ordin cât se poate de militar (chit că cei ce le primesc sunt în civil sau în rezervă) şi aici pot exemplifica prin trustul de presă al generalului Păunescu; o a doua este cea efectuată în contrapartida unei REMUNERAŢII FINANCIARE. Adică patronul îşi încasează frumuşel banii în timp ce înalţă osanale celui care doreşte aşa ceva. Dan Diaconescu şi OTV se înscriu în această categorie. E drept că asupra lui s-a mai exercitat şi o a doua comandă: a cultului sectant din care face el parte. Mai există şi cazul MIXT de gen Vântu ori Patriciu care combină dragostea (de bani) cu datoria.

Ei bine, ceea ce îmi miroase mie în recentul caz „DDD în arest pentru 29 de zile” este acela că Dan Diaconescu, poate încălcându-şi principiile, a uitat să ceară suma înainte de a presta pe sticlă. În momentul în care a devenit nerăbdător  şi a încercat să-şi recupereze banii, hop!, DNA la poartă. În paralel – pentru că bandiţii îşi acoperă urmele creind diversiuni – introducerea „campaniilor de presă” la comandă în raportul CSAT ca „vulnerabilitate” a statului. Adică, după ce Băsescu folosise în practică mecanismul pe care îl condamnă astăzi în raport, aruncă pisica în ograda altora (nu că ar fi ceilalţi mai breji).

E posibil ca plata să fi fost planificată a fi încheiată prin mai multe tranşe virate NU direct, ci prin intermediul unor primari obscuri, evident portocalii. Dar Dan Diaconescu a uitat că de la Băsescu nu trebuie să te aştepţi la respectarea contractului ci la călcarea lui în picioare.

Mă întreb ce zic alte curve politice care i se alăturaseră lui Dănuţ-OTV acum jumătate de an? Târziu? Cartianu?  Radu „mare lingău” Moraru? Nu zic nimic. Se gândesc la bani.

Reclame

2 răspunsuri la „Reglare de conturi în stil mafioto-mioritic între Băsescu şi Dan Diaconescu în Direct

 1. Hmm… Interesant ca DD vine de la DareDevil :)). Initiale parca predestinate lui Diaconescu.
  Sunt curios cum si-a facut asta o avere de 25 milioane euro… A nu se intelege ca-s invidios, nicidecum, chiar ma bucur ca exista bogati si sper sa existe cat mai multi… dar pur si simplu nu vad ce-a facut asta ca sa castige atat. Adica e realizator TV, nu? A vandut-o pe Pamela Anderson :))?
  Macar Bill Gates a facut Microsoft, Honda motocicletele ce-i poarta denumirea, Ford masinile cu numele lui… Dar asta ce a facut, ce lasa in urma sa? Oare sa se castige asa mult din televiziune si nu stiam? Actor nu e din cate stiu… Foarte interesant… Si nici creier nu iti trebuie ca sa fi jurnalist, reporter, etc. – in nici un caz nu ti se cere un IQ ca al lui Gates sau Ford, Honda, sau a unui inginer care proiecteaza o masina Toyota/Dacia/etc. de la cap la coada.

  Apreciază

  • Din păcate la noi inteligenţa nu se aprobă şi nici nu se finanţează. Avem un om precum Iustin Capră şi ce facem cu el şi cu invenţiile/inovaţiile sale? Avem posibilitatea de a stoarce şi noi de la SUA nişte bani buni de tot – pentru un procedeu de extragere a ţiţeiului inventat de un alt român, şi ce facem? Avem posibilitatea de a repune în viaţă Fundaţia Gojdu şi…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s