Crocodilu’ şi politica internaţională


De 20 de ani tot felul de jivine bântuie prin presa românească. Absolut toate aceste animale rău mirositoare se pricep la ABSOLUT ORICE, chit că – de exemplu cazul de faşă – subiectele de politică externă sunt, dacă nu eliminate total, aruncate la marginea publicaţiilor. Unul dintre aceste prădătoare nearticulate este şi fostul inginer cunoscut mai bine sub porecla „crocodilul chelios”. După ce a aplaudat cu tot sufletul MINERIADA din iunie 1990, după ce a slujit cu un devotament rar (împreună cu aproape toată echipa ziarului Adevărul) interesele Moscovei de pe la noi – şi să ne amintim spumele pe care le făcea pe sticlă şi balele de furie pe care le arunca pe hârtie – iată că acum ziaristul atoate cunoscător susţine cu toată energia lucrătura Obamistică din Egipt. Iată-l susţinător al „Pieţei Universităţii” în variantă egipteană. Doar că participanţii de acolo nu la democratizare le este GÂNDUL, ci la o revoluţie de tip islamic. Nu contează că Egiptul are Parlament, nu contează că are reprezentanţi ai naţiunii aleşi… Nu! Nu contează nimic! Doar interesele greu vizibile ale islamistului Barack Hussein Obama!

 

Interesant este că în posibilitatea ca Egiptul să devină republică islamică precum Iranul marea câştigătoare este… Rusia! Europei civilizate îi va fi tăiat accesul la resursele energetice prin blocarea tranzitării petrolului prin Suez. Aşa că nu numai de la patronii săi americani (la propriu, câtă vreme aţionariatul trustului MediaPro este cel care este) suge ca un mieluşel bani Cristian Tudor Popescu, ci şi de la tovarăşii săi spre care visează, ce veghează asupra lumii din turnul Kremlinului.

2 răspunsuri la „Crocodilu’ şi politica internaţională

  1. traian basescu nu mai vrea la masa verde caci generalul de politie comisar care a dat listele pentru referendum a luat legatura cu curtea constitutionala,fapt pentru carea fost avertizat””ai grije,mi se pare ca eu te-am facut comisar,iar primarii daca refac listele(fara morti)fac fals si s-ar putea sa termine intr-o celula…Doamne unde am ajuns!!In rest se astepta „”pronia cereasca cred”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.