Pericolul extrem si unitatea forţelor politice


PeDe-L fiind un partid de extrema stângă nu face decât ceea ce învăţat de la tătuca Marx, şi anume că un stat, un popor se subordonează – în „societatea capitalistă” – Kapitalului, finanţelor. i că asta s-ar numi în plus, ideologie „de dreapta”. De fapt avem aceiaşi kominternişti ori odrasle d-ale lor ce încearcă să subjuge ţara unor interese străine (colaborate, bineînţeles, aşa cum se cade unor demni urmaşi şi de ciocoi fanarioţi, cu îndestularea poftelor proprii, cu umplerea fără limite a conturilor din străinătăţuri).
Este nevoie de o alianţă (fie ea şi tacită) a tuturor organismelor politice cu un suprins cât de cât naţional pentru a-i arunca pe ăştia nu numai de la putere ci şi din ţară. Altfel devenim o colonie nu pentru o sută de ani (cum am fost pe vremea fanarioţilor) ci poate pentru totdeauna.
Iar începutul cred că trebuie făcut prin scoaterea la suprafaţă a MINCIUNII ideologice: Marxismul este o aberaţie iar conceptele cu care lucrează acesta sunt nişte fabulaţii. NU există „societate capitalistă” (şi prin urmare nu poate exista nici una socialistă ori comunistă) ci există state naţionale ori multinaţionale cu diverse interese proprii, adeseori antagonice; NU există „luptă de clasă” (ori ce este această învrăjbire între categoriile sociale promovată de ani încoace de turbatul din aleea Modrogan decât o reflexie a „conflictului antagonic” promovat de Marx? Acest marxism remanent îmbrăcat în nişte haine înşelătoare devine un pericol cu atât mai mare cu cât este şi unealta foarte lesne de utilizat a Imperialismului aparent tehnocratic dar îndreptat spre anihilarea naţiunilor, nivelarea lor, comasarea şi apoi nimicirea şi a componentei umane care este PERSOANA spre a deveni insul aplatizat lipsit de drepturi, umplut numai de datorii, un sclav pentru totdeauna. De aici vin şi noianele de şuvoaie cu lături aruncate spre Biserică (Ortodoxă în cazul nostru, dar puteţi observa atacuri concertate şi asupra confesiunilor sau religiilor dominante în alte părţi ale lumii). Pentru că distrugând Creştinismul, se distruge şi fundamentul teoretic despre OM, PERSOANĂ şi DREPTURILE ce îi revin. Nu visează bolnavul o Republică a „chelnerilor şi mecanicilor auto” şi nu una a elitelor profesionale, a stimulării valorii şi creativităţii?

Oricât de greu le-ar veni unora să creadă (adică celor ce şi-au uitat istoria) România a fost făurită nu prin disputele aparente între Conservatori şi Liberali, ori între aceştia şi Ţărănişti şi Socialişti, ci prin colaborarea lor – chiar tacită – în momentele de cumpănă gravă pe care le-am avut în faţă. De aceea nu ne-am prăbuşit la 1918, de aceea nu s-a cunoscut pe aicea vreo subversiune semnificativă bolşevică în momentul de cumpănă ce a survenit pactului HitlerStalin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s