Transmisiune directă


Bilele cu echipele din competiţie dezvăluiau treptat componenţa urnelor. Suspansul era cu atât mai mare cu cât România se prezenta cu 3 echipe ierarhizate în trei grupe valorice. Se extrag competitorii din prima grupă valorică, vine rândul celei de-a doua grupe – şi Steaua află că se găseşte în grupa G. Mai apoi veni rândul Rapidului să-şi afle grupa: C. În sfârşit, tensiunea creşte la ultima rundă, cea a finalizării prin completarea cu lotul echipelor cu un coeficient UEFA mai mic. Mâna roteşte bilele, scoate una dintre ele… aflăm că e AEK Larnaca… vine rândul să-i aflăm grupa şi… ura!.. este cea a Stelei. Operaţiunea continuă fără oprire, bilele sunt săltate treptat din urne. Mâna scotoceşte nervos şi dă la iveală alt nume: Legia Varşovia. Camera se mută spre cel ce extrage grupa când …

„Băi, păi noi şi dacă nu vrem tot ne calificăm! Uite aşa îi facem pe toţi: ţac, ţac, ţac!” Dintr-odată nu mai eram în Principat ci la Palat. Reporterii Sport.ro sorbeau cu nesaţ, prin camerele video şi prin microfoane, gândirea profundă a Ciobanului. Se focalizau pe orice gest, pe orice joc al sprâncenelor, pe fiecare izbucnire a palmelor. Şi un şuvoi de bolboroseli, de impostură, de neghiobie. Nu conta ceremonia de la Monte-Carlo, nu contau nici spectatorii. Doar excesul nelimitat de servilism. Marcă înregistrată „Sport.ro”.

PS: a trebuit să dau pe Digi Sport ca să aflu că Legia căzuse în grupa Rapidului şi că Vasluiul se pricopsise cu o grupă dificilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.