Marcel Pavel o dă prin bălării


Mă gândeam iniţial să spun că „o dă în bară” dar, ţinând cont de faptul că cele două echipe nici măcar atâta n-au reuşit, titlul s-ar fi constituit într-o laudă şi nu într-un reproş.

Despre ce e vorba? Pur şi simplu, s-a demonstrat ieri că domnul Marcel Pavel n-are habar de cunoaşterea imnului ţării sale. Luat de val şi preocupat mai degrabă să adopte o atitudine ramatică la interpretarea imnului, acesta a picat din teatral într-o festă. Pe care şi-a jucat-o singur. Din nefericire, în faţa a milioane de telespectatori şi a 55.000 de spectatori. Ceea ce s-a putut auzi s-a constituit parcă într-o oglindire muzicală fidelă a stării gazonului. Adică a luat-o pe arătură.

Păi bine, măi băiatule! Să crezi dumneata că Traian din versuri nu este împăratul hispanic descălecător ci Traian cel invizibil?! Şi pentru asta să sfârteci dumneata textul?! Urât, foarte urât!

Mai jos puteţi vedea interpretarea de poveste. Dar… Poate s-o fi intimidat omul ori poate că într-adevăr nu i-a pus nimeni partitura în faţă! Aşa că am pus alături şi o variantă cântată corect.

Păi mai bine îi dădea locul Innei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.