Român transnistrean asasinat de ocupanţii ruşi


Pe 1 ianuarie 2012 trupele ruseşti „de menţinere a păcii” au asasinat un tânăr român de 18 ani, Vadim Pisari, la punctul de trecere „Vadu-lui-Vodă”. Au găsit imediat şi pretextul uciderii: ar fi fost beat, într-o maşină furată. Adică, aceşti invadatori şi-ar fi schimbat între timp rolul, din cel de „pacificatori” în cel de „poliţie morală”. Ba şi cu atribuţţii de procurori, de vreme ce au stabilit cu ochiul liber cine era agresorul (românul, pesemne înarmat cu vreo sticlă de vin – că nu se precizează) şi cine erau victimele (invadatorii, evident), nişte bieţi oameni aflaţi în imposibilitate de a se apăra, urmare a celor 2 sticle de votcă înghiţite pe cap de muscal.

Ia să se cărăbănească ăştia de la noi din ţară şi să se ducă învârtindu-se la Moscova lor ca să-şi facă ordine. N-au decât să-şi  împuşte pe rusnacii lor cât vor, să-şi arate muşchii familiilor lor, să facă pe justiţiabilii în faţa lui Putin în orice poziţie ar vrea ei. la ei acasă, NU LA NOI!
Să fie clar: TRANSNISTRIA – PĂMÂNT ROMÂNESC. Iar naivii să înţeleagă: rusnacul bun este numai ăla de se află la 2000 de kilometri depărtare de hotarele româneşti.

 

Siteul „Foaie naţională” anunţă şi că luni, 9 ianuarie, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din România va organiza, de la ora 15 un protest în faţa ambasadei Rusiei de la Bucureşti. Acelaşi lucru îl va face marţi, 10 ianuarie, Fundaţia „Ion Gavrilă Ogoranu”.

 

Spre ruşinea lor, posturile de televiziundin ţară au tăcut chitic de opt zile încoace. Şi cele ale mogulilor, şi cele băşiste. Inclusiv TVR-ul. Asta pentru a se vedea cât de „naţionale” sunt cu toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.