Ucis în buricul New York-ului pentru că avea un cuţit. Ăsta-i statul de drept al tovarăşei Hillary!


S-a petrecut în urmă cu o zi. Un bărbat cam afumat cu „ierburi” (din alea de vrea odrasla prezidenţială să legalizeze) este încolţit în plină zi, în Times Square, de către ZECI de poliţişti. Pentru ca apoi să fie LICHIDAT cu sânge rece, fără pic de milă. Dar ce milă putem cere de la personaje precum Hillary Clinton, Obama ori fosta Secretară de Stat Madeleine Allbright? Cea din urmă este scârboasa care i-a bombardat pe sârbi (şi pe românii din Banat şi Timoc) iar apoi fusese cuprinsă de puseuri filantropice şi venise să le protejeze pe fetiţe de boli venerice.

 

În timpul actului barbar din New York, la Bucureşti se afla un neica nimeni, trimis de soţia amatorului de trabuce, ca să dea lecţii de constituţionalism românilor. În drum se oprise şi prin Kossovo ca să prelungească un mandat stabilit la 9 luni pentru un termen de 5 ani. Că slugoii licuricilor neoliberali (adică foşti maoişti, stalinişti şi chiar nazişti) trebuiesc protejaţi.

 

4 răspunsuri la „Ucis în buricul New York-ului pentru că avea un cuţit. Ăsta-i statul de drept al tovarăşei Hillary!

 1. Nu Obama, nici Hillary Clinton şi nici Gordon NU l-au ucis pe respectivul afumat în Times Square. Genul acesta de violenţe urbane fac parte din peisajul american – nu mă voi opri asupra motivelor, de ce-i aşa şi nu bucolic. Avînd în vedere istoria şi experienţa acestor violenţe în care protagoniştii, bolnavi mentali, sau white-supremacists, au făcut victime nevinovate printre copii în şcoli sau la adunări paşnice ( de ex. episodul tragic cu congresswoman Gabrielle Gilford în Arizona, soţia astronautului Mark Kelly), acţiunea poliţiei se justifică. Nu vă daţi seama cum arată Times Square zi şi noapte, sutele de mii de turişti şi localnici ca furnicile pe trotoare. Vine unul ca ăsta, începe să strige, să agite un cuţit, nu ştii dacă nu are şi o armă la el … apare poliţia care acţionează conform procedurilor. L-au urmărit, au strigat să abandoneze cuţitul … l-au împuşcat. Nu cu sînge rece. Scandalurile din presă şi reacţia violentă a unui anumit segment din populaţie îi determină pe poliţişti să acţioneze strict conform procedurilor, să-şi apere spinarea, altfel sunt deferiţi justiţiei şi ajung la pîrnaie, alături de criminalii pe care ei înşişi i-au înfundat. Pe de altă parte, dacă nu acţionează cu viteză, the perp (agresorul, nebunul) poate deveni un potenţial ucigaş . Personal, prefer să fiu în spatele unui poliţist decît în faţa unui nebun cu creierii aburiţi de iarbă, înarmat cu un cuţit.

  Crimele în New York nu sunt joacă de copii de-a soldăţeii, hai să ne-amuzăm şi noi un picuţ. Mă simt în siguranţă cînd între mine, călător inocent, şi un grup de adolescenţi aburiţi se află cîţiva poliţişti. Mai ales pe platforma metroului. Credeţi-mă, ştiu ce spun. Cînd am auzit, într-una din nopţile trecute, focuri de armă nu departe de casa mea, mi-am zis, s-a terminat cu bucolicul meu cartier. Sper ca poliţiştii să patruleze mai des, că cine ştie, se mai întorc femei de la serviciu seara, surori medicale, vînzătoare, oameni simpli, şi nimeresc între gloanţele gangsterilor care-şi dispută teritoriul pt droguri. Realitate tristă.

  Apreciază

  • StImată doamnă,
   Utilizarea armei letale este ultima soluţie în orice împrejurare. Nu ştiu cu ce procedee vă dezinformează guvernanţii de acolo şi presa dar, vă garantez, fiecare poliţist de acolo – inclusiv femeile – posedă tehnica şi tehnicile de a dezarma nu un ameţit sau beţiva, ci profesionişti ai violenţei. Se pare că nici nu ştiţi cât de eficace este acel „bulan” (cum i se spune pe aci.
   Şi pentru informarea dumneavoastră, într-o altă ţară cu populaţie anglo-saxonă (Marea Britanie) poliţia era înzăestrată doar cu nişte bastonaşe mici, fără drept de a purta arme de foc.
   Mai există nişte filmări pe Youtube. Veţi observa cum CRIMA s-a desfăşurat sub ochii unor copii. Se induce în psihicul fragil ideea că orice e permis. Dar nu este! Crima este crimă. Şi violenţa produce violenţă.
   Cât despre Hilara Clinton şi tovarăşii ei democraţi, eu nu uit cum avioanele americane i-au bombardat pe creştinii sârbi (şi români) chiar în noaptea de Paşti.

   Apreciază

   • Stimate domn, personal prefer să nu mă las ameţită nici de media, nici de guvernanţi, fie ei de dreapta sau de stânga (nu pricep totuşi de ce vă adresaţi dnei Clinton cu „tovarăşa” doar democraţii americani nu sunt comuniştii pe care-i ştiam noi, dar aceasta asociere între democraţi şi comunişti este destul de comună în rîndurile românilor). Am un creier şi-l pun la muncă. Nu doresc să argumentez cu dvs. aici, voi continua să vă citesc blogul cu aceeaşi plăcere şi curiozitate, chiar dacă pe ici-pe colo opiniile noastre diferă.

    Mă abţin să comentez ref. la atacurile tovarăşilor americani asupra creştinilor sârbi şi români de Paşte pentru simplul motiv că nu cunosc amănuntele acelui atac, pe vremea războiului iugoslav nu aveam acces la informaţii cum am azi – dar promit să-mi fac lecţia, pentru simplul motiv că m-aţi incitat şi sunt curioasă. Nu iau partea americanilor în mod special … cu siguranţă ştiu că scînteia conflictului a plecat de la Declaraţia de Islamizare a Bosniei şi Herzegovina …

    Metodele poliţiei americane diferă de cele ale poliţiei engleze, se pare. NU apăr o crimă. Vreau să văd criminalul în spatele gratiilor. Dar nici nu vreau să fiu victima unui bolnav mental doar pentru că am ghinionul să mă aflu în calea lui.
    În rest, Doame-ajută.

    Apreciază

 2. Doresc să pun aici o erată, de dragul limbii române: ar fi trebuit să scriu … asocierea democraţilor americani cu comuniştii români este …
  Scuze. CIteodată îmi scapă subtilităţile gramaticale.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.