Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 1 Camera Deputaţilor.


Doar cinci candidaţi se ânfruntă în acest colegiu, exceptându-i pe aceia ai minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară. Lista străzilor ce compun Colegiul 1 al Camerei deputaţilor pentru Bucureşti o puteţi găsi aici.

1. Gheorghe-Vlad NISTOR din partea USL. Istoric specializat în studiul Antichităţii, fost consilier prezidenţial, profesor universitar, decan al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Ma detaliat, pe pagina dedicată de pe Wikipedia.
Prezenţa pe on-line:

http://www.facebook.com/vlad.nistor.77

foto: http://www.evz.ro

2. Mihai-Marian BÂZGAN, candidatul ARD (adică PD-L), fost consilier local al Sectorului 1 dar cu sursa principală a veniturilor de la un ONG, „Fundaţia Eco-Democraţia” – un soi de SRL activând în învăţământul particular. Şi cu soţia decan la Academia de Poliţie. Şi cred că se mai pot descoase multe analizând declaraţia de avere publicată de Mediafax.

Activitate on-line: –

http://www.rtv.net/

3. Mihai-Alexandru IORGULESCU, candidatul PPDD. Acesta este consilier local şi fost candidat pentru postul de primar al sectorului 1 în iunie.

http://www.mihaiiorgulescu.ro/

http://www.facebook.com/MIorgulescu

http://mihaiiorgulescu.wordpress.com/

http://www.cineceapromis.ro

4. Emanuel ONORIU, candidat din partea PRM, cu 4 ani în urmă din partea PNG. Pastor penticostal, este copilul lui Gabi Luncă şi Ion Onoriu. Plus o condamnare cu executarea pentru accident şi nişte afaceri dubioase cu terenuri.

Activitate on-line: niet.

http://www.alegeri.tv/

5. Jozsef BENCZE din partea UDMR sau Candidatul nevăzut, necunosut pus pentru umplutură.

PRONOSTICUL MEU – câştigător al Colegiului 1 va fi Vlad Nistor.

Reclame

10 răspunsuri la „Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 1 Camera Deputaţilor.

 1. Domnul Onoriu Emanuel este pastor Drd. si are nepoti, adica nu mai este copil, ci fiu. Nu este implicat in niciun dosar penal, civil sau contencios. Nu este acuzat de nimic. Este un om deosebit ! Cat priveste fotografia este din alegerile parlamentare 2008. NU aveti din 2012 nimic?
  Cat despre celelalte aprecieri politice observ gingasia dvs.

  Apreciază

   • Consideri a fi „publicitate MINIMĂ ŞI GRATUITĂ, afirmatia” „Plus o condamnare cu executarea pentru accident şi nişte afaceri dubioase cu terenuri”? De ce plangi la mormant strain si nu aduci argunente ? Personal cred ca favorizezi concurentza, nu dreptatea! Ce primesti in schimb? Cu putina interventie divina, la anul s-ar putea sa nu mai lucrezi acolo si sa vedem cine rade la urma!

    Apreciază

 2. Nu inteleg ce vrei sa spui: „şi nişte afaceri dubioase cu terenuri” daca ai vreo …ceva, POSTEZA SI MAI MULT, daca nu TACI !!!
  Iar prin afirmatia:” Plus o condamnare cu executarea pentru accident „, vrei sa spui ca ai reusit sa-i identifici caracterul ? Prin obraznicia de „a rasuci cutitul in rana” se dovedeste clar ca nu accepti candidatura sa! Despre pregatirea, activitatea, intentia de a se implica pentru binele oamenilor, nu spui nimic, draga de la bucuresti ?!

  Apreciază

  • Acum sunt linkuri.

   Publicitatea minimă putea să şi-o facă acest candidat (dar şi nenumăraţi alţii) fâcându-şi un blog şi o pagină de Facebook. Nu costa nimic. Nu avea nevoie de specialişti şi putea intra în dialog foarte uşor cu cetăţenii. Şi dumneavoastră v-aţi putea face un blog.

   Despre accident puteţi da o căutare pe Goagăl.

   Primesc atenţia dumneavoastră, după cum se vede.

   Apreciază

 3. Consideri ca este interesanta o stire de zeci de ani ? Iar cu privire la „niste afaceri dubioase …” la care goagal sa apelez ? Nu inteleg rostul implicarii tale, mai ales cand nu REUSESTI SA-TI ARGUMENTEZI …VENINUL.

  Apreciază

 4. Buna ziua la cei care sunte-ti pe aci.
  Intai as dori va ca eu il cunosc pe drd. Emauel Onoriu de peste 10 ani, stiu cand a fost accidentul dar el si-a ispasit pedeapsa pe care a meritat-o. Cat despre afacerile dubioase cu terenuri eu nu-l cunosc pe Emanuel sa faca vreo afacere, stiu insa ca cei din familie se ocupa cu afaceri imobiliare dar nu ,, dubioase”.
  Eu sunt un profesor drd. univ. si pot spune cert ca Emanuel merita un loc in colegiu, pentru ca este un om matur si cu o pregatire foarte buna.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s