Răspundem ascultătorilor: salamul parlamentar


Întrebarea zilei vine de la un cetăţean gurmand foarte interesat de bucătăria politică internă şi care doreşte să ştie dacă zvonurile despre posibila schimbare a reţetei salamului parlamentar se confirmă în vreun fel.

 

Noi putem să-i spunem doar atât. În actuala reţetă găsim combinate 300 grame aditivi şmenari cu aproximativ 200-250 grame carne de cal politic calitate medie spre extra. Cum recentul scandal cere eliminarea cărnii de cal din compoziţie, le Grand Chef de Cotroceni a cerut producerea unui nou sortiment compus doar din 300 grame aditivi şmenari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s