Cazul „Alexandra Stan”: MediaPro Music nu comentează deocamdată


Se vehiculează în mediile româneşti, legat de recentele violenţe asupra Alexandrei Stan, numai şi numai ideea că Marcel Prodan ar fi singurul impresar al artistei. Nu este aşa! Mai există şi Andrei Nemirschi, persoană care, ciudat!, nu este inrtervievată de nimeni. Sau or fi şi motive extra-mondene, mai degrabă politice.

 

Dar şi mai ciudată apare situaţia legată de casa de producţia care este prezentată mereu a fi „Maan Music”. Poate o avea un rol „Maan Music” în calitate de studio de înregistrare dar casă de producţie pare a fi „MediaPro Music”. Astfel apare pe Youtube. Şi tot astfel chiar pe site-ul respectivei firme (www.mediapromusic.ro). Dovada o puteţi vedea din capturile de ecran făcute pe respectiva platformă unde se recunoaşte negru pe alb că MediaPro Music este producătoarea pieselor Alexandrei Stan.

 

 

 

 

Ca să mă lămuresc am trimis un set de întrebări prin poşta electronică spre respectiva societate. Nu am primit până acum vreun răspuns. La telefon fie răspundea tonul de ocupat (în timpul zilei), fie, seara, suna în gol. Mai jos voi reprodduce întrebările în speranţa că se vor găsii alţii, mai cu pile, care să obţină răspunsuri satisfăcătoare. Iar dacă lucrurile vor rămâne în continuare neclare, în acel caz pare că ne aflăm în faţa unei reţete financiare prin care sunt ţepuiţi nu numai artiştii români ci şi chiar statul, prin taxele şi impozitele driblate.

 

1. Care este poziţia MediaPro Music faţă de recentele evenimente în care au fost implicate Alexandra Stan şi managerul domniei sale, Marcel Prodan?

 

2. Care sunt prevederile contractuale între Alexandra Stan, Marcel Prodan şi MediaPro Music?

 

3. Cu cât a fost remunerat Marcel Prodan pentru apariţia în videoclipurile Alexandrei Stan? Dar saxofonistul?

 

4. De ce pe site-ul http://www.mediapromusic.ro rezultatele căutării numelui Alexandrei Stan nu duc la nici un rezultat valid?

Reclame

2 răspunsuri la „Cazul „Alexandra Stan”: MediaPro Music nu comentează deocamdată

    • Este frumos că îmi daţi dumneavoastră linkul. Eu ştiam foarte bine că Alexandra Stan are pagină consacrată pe site-ul MediaPro, ceea ce înseamnă că este artist de care această casă de discuri se ocupă. Dar ce nu ştiţi sau vă faceţi că nu pricepeţi este faptul că LA MOMENTUL LA CARE MI-AM SCRIS postarea căutarea pe site nu funcţiona în cazul numeui artistei. Se putea primi un răspuns cum că ar fi fost o „eroare tehnică” – lucru omenesc. Nu am primit acest răspuns.

      Rămân celelalte întrebări. Dumneavoastră ce credeţi despre ele. Şi de ce presa „profesionistă” nu aduce deloc în discuţie MediaPro?

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s