Minciunică Mircea Marian şi corolarul său clerical, popa Stoica


Pentru Mircea Marian minciuna este congenitală. Precum băsismul pe care-l îmbrăţişează. Dar nu numai minciuna şi băsismul. Putem adăuga şi ura anticreştină, ivită poate din ateismul militant mai curând decât o posibilă apartenenţă la vreo sectă. Combinate toate acestea cu o imensă doză de cretinism.

 

Cine este acest Mircea? mă veţi  întreba. Unul dintre veşnicii invitaţi laBe 1TV şi la Naşu – posturi de televiziune unde neoprotestantismul este la el acasă. Pentru că o imagine spune mai mult decât zeci de vorbe, mai jos îi puteţi contempla figura de bou sinistru

 

                     foto: http://www.cotidianul.ro

 

Inepţiile acestui bou trebuiesc tratate de obicei prin ignorare dar iată că ura împotriva românismului promovate de acest cretinoid m-au făcut să fac trimitere la vomitivul personaj. Este vorba de recentul reportaj BBC care ia în dicuţie Biserica Ortodoxă Română.

 

Pe scurt, doi reporteri ai BBC au făcut un material video care se ocupă de Ortodoxia actuală românească, de „controversata” Catedrală patriarhală în construcţie şi, în general, de religiozitatea românilor. Există şi o variantă audio mult mai extinsă – şi mult mai nuanţată! – a reportajului, şi la finalul postării veţi găsi linkuri spre acestea.

 

La o zi după difuzare, hop!, îşi face apariţia în peisajul mediatic şi acest maimuţoi cu figură de babuin chelios, cu un articol în celebra fiţuică băsistă „Evenimentul Zilei„, purtând un titlu ce se înscrie total în practcile dezinformării: „La fiecare trei zile, o biserică este construită în România”. Se dă de înţeles că respectivii ziarişti britanici ar fi exprimat asta dar NU! Nu aflăm pretinsul citat citat nicăieri. Doar în mintea întunecată de imbecilism a pitecantropului zEvZec.

 

Despre producţia jurnalistică trebuie spus că o contribuţie importantă şi-a adus-o – prin ignorarea doleanţelor trimişilor organului de presă britanic – celebrul „popa Stoica”, o figură sinistră şi ea prin gafele erorile de comunicare prin incompetenţa afişată ostentativ. S-a eschivat cât a putut atunci când cei doi ziarişti au cerut posibilitatea unui interviu cu o persoană reprezentativă din fruntea Bisericii. Nu a vrut să-i primească tartorul, nici nu a vrut să-i pună în faţă cu cineva competent de la Bucureşti. I-a trimis la plimbare, cum s-ar spune. Uite în schimb că Înalt prea Sfinţitul Pimen al Sucevei a putut să le acorde atenţie şi nu a găsit nici un impediment din cele afişate de acest satanic popă Stoica.

 

Uite-aşa ajung extremele să-şi dea mâna! Cu bărbi a la Mircea Marian şi popa Stoica.

 

 

Reportajul radio:

http://www.bbc.co.uk/i/p01cpcy7/

 

 

2 răspunsuri la „Minciunică Mircea Marian şi corolarul său clerical, popa Stoica

  1. E normal ca jigodiile care au făcut reportajul BBC să atace Biserica Ortodoxă, fiindcă le deranjează smintelile şi îi tulbură din patimile inversiunii.

    Pe tine, însă, nu te înţeleg. Vorbeşti despre un preot pe care nici nu-l cunoşti şi vorbeşti cu păcat. Părintele Costel are dreptate, tu greşeşti preluând nişte clişee vulgare. Fără Biserică România nu mai exista. Şi n-ar mai exista. Dar toate atacurile-astea nu fac decât să o întărească.

    Apreciază

    • @Roxana Iordache

      Din păcate ştiu cine este popa Stoica şi i-am contabilizat până acum sumedenie de „devieri”. Şi cu subiectul sunt în temă şi ştiu din sursă foarte sigură – pe care nu o pot divulga – şi de încredere toată tărăşenia cu echipa de la BBC şi eschivele Biroului de Presă al Patriarhiei. Pur şi simplu a refuzat să faciliteze un interviu între BBC şi o persoană oficială a Mitropoliei Bucureştilor, dacă Patriarhul nu putea. Iată însă că IPS Pimen de la Suceava a putu să fie intervievat fără probleme.

      Ştiţi că popa Stoica a afirmat fără jenă – în legătură cu cazul Tanacu – că în ortodoxie nu există exorcisme? Şi cel mai umil creştine cred că a auzit cel puţin de celebrele molitfe ale Sfântului Vasile dar nu şi popa Stoica.

      Că popa Stoica şi-a arogat la un moment dat monopolul declaraţiilor în BOR? Şi atunci preoţii (şi creştinii în general) cum îşi mai împlinesc misiunea evanghelizatoare dacă le interzice popa Stoica?

      De prezentarea total bolovănoasă a unor evenimente ce ma spuneţi? Cum ar fi cazul aducerii la zi a cărţilor de cult (a Molitfelnicului în special), ocazie pentru un dezastru mediatic ivit din neputinţa acestui om de a comunica.

      Şi mai sunt dar nu-mi vin în minte pe moment…

      Deci, ori e incompetent, şi atunci să ne lasă în pace şi să-şi vadă de pravilă, nu de sectorul presă, ori îl ţine cineva important în braţe şi atunci, pentru binele Bisericii să facă acelaşi lucru pomenit anterior.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.