Recital Nico întrerupt de o încercare de suicid


Joi seara, de Sfânta Maria Mare, un concert organizat de către primăria Sector 3, în părculeţul Colţea, desfăşurat înn cadrul programului „Simfonii de vară” a fost întrerupt la rugămintea Poliţiei după numai o oră. Cauza a constituito încercarea de sinucidere a unui disperat care s-a cocoţat pe macaraua ce serveşte la refacerea clădirii Teatrului Naţional. O imagine capturată la orele 20.45 îl arată pe nefericit urcat deja în fruntea utilajului.

 

DSC00707_resize detaliu

 

Concertul începuse la ora 8 seara şi la el participau cunoscuta interpretă nici, grupul vocal Acapella condus de George Miron, şi Andrei Tudor Band dar finalul a fost precipitat din cauza rugăminţii sosite de la Poliţie în jurul orei 9 seara. Acţiunea Poliţiei fusese prefaţată însă cu câteva minute înainte de încercarea nereuşită a unei băbuţe de a-i avertiza pe cei prezenţi de gesturile nesăbuite ce se petreceau peste drum.

 

Organele de ordine au fost nevoite la acest gest pentru că zgomotul produs de difuzoare împiedicau încercările negociatorilor de a schimba decizia bărbatului. O ştire difuzată de Realitatea informează că lucrurile s-au sfârşit totuşi cu bine, oamenii legii reuşind să-l convingă la 11 seara pe personajul în cauză să coboare.

 

Mai jos găsiţi câteva fotografii realizate cu acest prilej, iar în zilele următoare voi încărca şi oreşce material video de la manifestarea artistică.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s