Gaudeamus 2014: cand 4 este egal cu 5


Numarul 4/2014 al revistei FILM

Pe 21 Noiembrie 2014, odată cu “Târgul internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură – 2014″, lansarea numărului 4/2014 al revistei editate de UCIN (Uniunea Cineaştilor din România). Cu Ada Condeescu şi Florin Piersic Jr alături de Dana Duma, Anca Ioniţă şi alţi membri ai redacţiei.

Poate nu ştiaţi dar  în ţară avem în sfârşit, după o pauză de mulţi ani, o revistă TIPĂRITĂ care se ocupă de cinematografie, preponderenet de aceea autohtonă. Lansarea revistei a avut loc la ediţia de anul trecut a Târgului Gaudeamus, în toamna lui 2013, şi atunci se bucurase şi de prezenţa producătoarei Ada Solomon, şefa succesului numit „Poziţia copilului”. Revista, cu apariţie trimestrială, de o calitate grafică splendidă, iată că ajunge să împlinească un an de apariţie, cu alte patru numere tipărite anul acesta.

Şi vă spun un secret, dar să nu-l ştie nimeni altcineva. Poate o contribuţie mică – măcar de o miime – se datorează şi subsemnatului Donkeypapuas, dacă aveţi în vedere chestiunea lipsei presei de specialitate în lumea cinematografiei româneşti pe care i-am pus-o în cedere domnului Laurenţiu Damian la festivalul UCIN din martie 2013. Dovada e AICI.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.